RSS Feed

https://www.autobox.al/templates/makina-v.4.7/img/logo.png Posto/Kërko Automjete Online | AutoBox.al https://www.autobox.al/ Kamion https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/ ↙️#SHITET Kamion MAN 19- 314, 2001 https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/nulb-shitet-kamion-man-19-314-2001-5903.html https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/nulb-shitet-kamion-man-19-314-2001-5903.html Mon, 12 Nov 2018 15:47:03 +0300 Kamion ↙️#SHITET Kamion MAN 19- 314, 2001  
Kategoria: Kamion
Çmimi: 10,500 €
Marka: MAN
Viti: 2001
Kategoria: Kamion
]]>
SCANIA 530 VITI 2001, 2001 https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/scania-530-viti-2001-2001-5461.html https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/scania-530-viti-2001-2001-5461.html Mon, 24 Sep 2018 22:20:00 +0300 Kamion SCANIA 530 VITI 2001, 2001  
Kategoria: Kamion
Çmimi: 1 €
Marka: Scania
Viti: 2001
Kategoria: Kamion
]]>
SCANIA 420 2000, 2000 https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/scania-420-2000-2000-6027.html https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/scania-420-2000-2000-6027.html Wed, 28 Nov 2018 22:01:58 +0300 Kamion SCANIA 420 2000, 2000  
Kategoria: Kamion
Çmimi: 1 €
Marka: Scania
Viti: 2000
Kategoria: Kamion
]]>
Okazion Mercedes Actros 1848, 1999 https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/okazion-mercedes-actros-1848-1999-5398.html https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/okazion-mercedes-actros-1848-1999-5398.html Wed, 19 Sep 2018 22:21:46 +0300 Kamion  Okazion Mercedes Actros 1848, 1999  
Kategoria: Kamion
Çmimi: 20,000 €
Marka: Mercedes-Benz
Viti: 1999
Kategoria: Kamion
]]>
SCANIA 144L 460, 1999 https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/scania-144l-460-1999-3049.html https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/scania-144l-460-1999-3049.html Mon, 13 Nov 2017 20:15:26 +0300 Kamion SCANIA 144L 460, 1999  
Kategoria: Kamion
Çmimi: 10,000 €
Marka: Scania
Viti: 1999
Kategoria: Kamion
]]>
Mercedes Benz 2644+Rimorkjator, 1990 https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/mercedes-benz-2644-rimorkjator-1990-5462.html https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/mercedes-benz-2644-rimorkjator-1990-5462.html Mon, 24 Sep 2018 22:40:40 +0300 Kamion  Mercedes Benz 2644+Rimorkjator, 1990  
Kategoria: Kamion
Çmimi: 1 €
Marka: Mercedes-Benz
Viti: 1990
Kategoria: Kamion
]]>
Mercedes Benz Actros 2543 2003, 2003 https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/mercedes-benz-actros-2543-2003-2003-5397.html https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/mercedes-benz-actros-2543-2003-2003-5397.html Wed, 19 Sep 2018 22:17:20 +0300 Kamion Mercedes Benz Actros 2543 2003, 2003  
Kategoria: Kamion
Çmimi: 1 €
Marka: Mercedes-Benz
Viti: 2003
Kategoria: Kamion
]]>
Shitet Kamioni dhe shum mjete tjera, 1994 https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/shitet-kamioni-dhe-shum-mjete-tjera-1994-3994.html https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/shitet-kamioni-dhe-shum-mjete-tjera-1994-3994.html Sun, 11 Mar 2018 14:31:32 +0300 Kamion Shitet Kamioni dhe shum mjete tjera, 1994  
Kategoria: Kamion
Çmimi: 4,800 €
Marka: Iveco
Viti: 1994
Kategoria: Kamion
]]>
Isuzu NPR, 2006 https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/isuzu-npr-2006-4204.html https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/isuzu-npr-2006-4204.html Wed, 04 Apr 2018 09:41:43 +0300 Kamion Isuzu NPR, 2006  
Kategoria: Kamion
Çmimi: 000 €
Marka: Isuzu
Viti: 2006
Kategoria: Kamion
]]>
Okazion mercedes benz 3535, 1987 https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/okazion-mercedes-benz-3535-1987-4532.html https://www.autobox.al/automjete-pune/kamiona/okazion-mercedes-benz-3535-1987-4532.html Tue, 08 May 2018 16:01:50 +0300 Kamion Okazion mercedes benz 3535, 1987  
Kategoria: Kamion
Çmimi: 10,000 €
Marka: Mercedes-Benz
Viti: 1987
Kategoria: Kamion
]]>
Hyni
Emri Përdoruesit
Fjalëkalimi
Harruat fjalëkalim? Rikujto

Njoftime për krahasim

Nuk ka njoftime për krahasim