Përfitimet

Shtoni Njoftim

Ju duhet të keni një llogari që të jeni në gjendje të postoni njoftime. Për të krijuar llogarinë tuaj është e lehtë dhe ju jep shumë përparësi, sic mund të shihni më në detaje në listën e mëposhtme.

Hyni Hyni

Unë jam Tregtar

Falas

Rrisni dhe menaxhoni biznesin tuaj me funksionalitet e sistemit. Gjeni klientë të rinj dhe jepni mbështetje për klientët e vjetër.

Njoftime pafund

Nuk ka asnjë kufizim për numrin e njoftimeve që ju mund të postoni dhe të menaxhoni në sistem.

Miqësore me Përdoruesin

Sistem miqësor dhe i thjeshtë për përdoruesit, e optimizuar për çdo ekran, pc, tableta dhe smartphones.

Sistem Menaxhimi

Menaxhoni të gjitha njoftimet tuaja në një mjedis të projektuar posaçërisht me aftësi të shumta për hyrjen, shpejtësinë dhe lehtësinë e kërkimit.

Statistika

Statistika për suksesin e të gjitha njoftimeve tuaja.

Website Personale

Të gjitha njoftimet të grupuara në të njëjtën faqe me të gjithë informacionin e lidhur me biznesin tuaj.

Katalog Biznesesh

Biznesi juaj do të shfaqet në katalogun online të automjeteve dhe pjesëve të këmbimit.

Sistem Multilingual

Me sistemin tonë shumëgjuhësh, shfaq njoftimet tuaja ndaj vizitorëve të faqes nga e gjithë Shqipëria, Europa dhe Bota.

Unë kam Biznes

Katalog Falas

Regjistrimi në katalogun e bizneseve me kohë të pakufizuar për përdorimin e llogarisë tuaj. Biznesi juaj do të shfaqet në katalogun e bizneseve online.

Miqësore me Përdoruesin

Sistem miqësor dhe i thjeshtë për përdoruesit, e optimizuar për çdo ekran, pc, tableta dhe smartphones.

Website Biznesi

Të gjitha të dhënat e biznesit tuaj të mbledhura në një faqe.

Sistem Multilingual

Me sistemin tonë shumëgjuhësh, shfaqni biznesin tuaj ndaj vizitorëve të faqes nga e gjithë Shqipëria, Europa dhe Bota.

Unë jam Individ

Hyrje falas e pakufizuar

Nuk ka asnjë afat kohor mbi përdorimin e llogarisë tuaj për të menaxhuar deri në 3 njoftimeve.

Miqësore me Përdoruesin

Sistem miqësor dhe i thjeshtë për përdoruesit, e optimizuar për çdo ekran, pc, tableta dhe smartphones.

Sistem Menaxhimi

Menaxhoni të gjitha njoftimet tuaja në një mjedis të projektuar posaçërisht me aftësi të shumta për hyrjen, shpejtësinë dhe lehtësinë e kërkimit.

Statistika

Statistika për suksesin e të gjitha njoftimeve tuaja.

Hyni
Emri Përdoruesit
Fjalëkalimi
Harruat fjalëkalim? Rikujto

Njoftime për krahasim

Nuk ka njoftime për krahasim