Rreth Nesh

Makinat. Pasioni. Entuziazmi…
Pasioni për makinat u kthye në internetin Shqipëtar! AutoBox.al me një Staf të palodhur dhe të apasionuar pas fushës Automobilistike ka për qëllim të jetë pika juaj kryesore e informimit mbi këtë fushë dhe faqja Nr*1 e makinave në Shqipëri !

Jemi mjeti më i plotë për informimin tuaj në lidhje me makinat dhe udhëzues përfundimtar për të blerë një makinë të re ose të përdorur. Shihni të parët Modelet që do të paraqiten në vitet e ardhshme dhe lexoni të gjitha lajmet e fundit nga bota e automobilistikës.

Para se të bleni një makinë, lexoni artikujt tanë të përditshëm, shikoni çmimet, pajisjet dhe karakteristikat teknike të të gjitha modeleve të tregut, ofertat e dyqaneve, krahasoni te gjithë sektorët, dhe bëni zgjedhjen e duhur.

Për më tepër bazuar në modelet e përdorura që regjistrohen përditë në mënyrë që në dispozicionin tuaj të jepen ofertat më të fundit.
Motor veçanërisht i dobishëm kërkimi, regjistrimi falas për reklamim nga Individë dhe Biznese, i aftë për të shfaqur foto të modelit të makinës, informacionet përkatëse dhe cmimin e tyre.
Hyni
Emri Përdoruesit
Fjalëkalimi
Harruat fjalëkalim? Rikujto

Njoftime për krahasim

Nuk ka njoftime për krahasim